Emergenza

Efter nyår så drar Estrapade igång igen. Då ska det spela på Emergenza. Om ni vill så kan ni köpa biljetter av bandet. Då är det bara att maila till dom på estrapade@live.com, så fixar dom biljetter till er. Skynda er att beställa, annars tar det slut!God Jul!

Vill bara önska en God Jul. Hoppas ni får en dunderbra dag! ♥


Klargörande

Jag vill bara klargöra en sak med den här bloggen. Det är många som tror att detta är Estrapades egna blogg, men det är det inte. Detta är bara en fanblogg som jag driver om bandet och lägger upp allt jag får reda på. Är det så att ni vill läsa bandets egna blogg, så besök Estrapades hemsida. Detta är en fanblogg, only! =) Tack.


Estrapade Live

Från i somras!


Hemsidor!

Det händer inte så mycket just nu med Estrapade. Dom jobbar med sin musik och njuter av julen. Så jag tänkte tipsa om hemsidor där ni kan besöka bandet och lära känna dom bättre :)

www.Estrapade.se

www.Myspace.com/Estrapademusic

www.Youtube.com/Estrapademusic


www.Reverbnation.com/Estrapade

www.Ubetoo.com/Estrapade

www.Facebook.com/EstrapadeSticky Fingers i Göteborg

Ikväll ska Estrapade spela på Sticky Fingers i Göteborg, och efter ikväll kommer dom få reda på var, när och hur dom kommer spela i Januari månad. Så snart får vi säkert veta mer så att man förhoppningsvis kan planera att besöka nån spelning :)


Dreams släpps i USA

Här kommer en stor nyhet. Estrapades nysläppta singel Dreams kommer att släppas i USA! Företaget Godiy Recordes erbjuder dom en möjlighet att sprida sin musik.

Skitkul för dom, Grattis! Vill ni läsa resten om detta som dom har berättat om i sin blogg är det bara att klicka HÄR och klicka er in på Blog.Dreams

Dreams - nya singeln

Här kommer Estrapades nya singel, Dreams.Enligt min mening så tycker jag att låten är jättebra! Älskar introt, det säger bara "Det här kommer bli bra!", sen är det en låt som gärna sätter sig på hjärnan, och det är ju alltid bra, för då vet man att det är en catchig melodi. Det enda som jag är lite negativ mot, är att Jespers röst är väldigt mixad och det är väldigt synd, för jag lyssnar hellre på hans riktiga vackra stämma :)

LYSSNA!

Ny singel ute idag!

Idag släpps Estrapades nya singel Dreams! Jag lägger upp låten i eftermiddag. Kan ni inte vänta så är det bara att ladda ner den gratis Estrapade.se.


RSS 2.0